+24676221600 doguwoke74@smail.com

Despre noi

Sprijinim proiectele comunităților de electroniști amatori sau profesioniști și oferim posibilitatea de a realiza circuitele imprimate într-un mod profesional și la un preț accesibil.
Circuitele imprimate furnizate de noi sunt folosite atât în regim hobby, cât și în liniile de producție sau chiar în produse finite.
Indiferent de cantitatea comandată sau de destinația proiectului, calitatea și garanția produselor oferite de noi sunt întotdeauna prioritatea noastră.

Obiectivul nostru este să îţi facilităm obținerea cablajelor de care ai nevoie, în cel mai scurt timp posibil! Nu te obligăm să realizezi zeci de cablaje și nici nu percepem taxe suplimentare dacă vrei să comanzi doar 5 bucăți!


De ce să lucrezi cu noi?

  • garantăm calitatea serviciilor noastre, iar dacă nu ești mulțumit de calitatea cablajelor imprimate, îți dam banii înapoi
  • suntem singura firmă care realizează circuite imprimate profesionale chiar și în cantități mici, fără supra-costuri și care tratează cu aceeași prioritate fiecare comandă, indiferent de cantitate
  • pentru că avem încredere în serviciile noastre și ne asigurăm că primești cele mai bune cablaje
  • putem să asamblăm, dacă este nevoie, chiar și o singură placă de circuit (nu avem cantitate minimă impusă pentru asamblare)
  • îți oferim posibilitatea să alegi orice culoare pentru solder mask (din cele disponibile) fără costuri adiționale
  • avem experiență profesională în domeniu de peste 5 ani și ca hobby de peste 15 ani

Nu rata ofertele noastre, abonează-te la newsletter!

* promitem că nu trimitem spam