22460+012766 wegutalena@whomail.com

Termeni şi condiţii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Vânzătorul își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără nici o notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina "Termeni și Condiții".


1. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului circuite-imprimate.ro, imagini, video, texte, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date sunt proprietatea Vânzătorului și a furnizorilor săi și este apărată de Legea Dreptului de Autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al Vânzătorului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.


2. Accesul la informațiile de pe site

Vânzătorul garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul circuite-imprimate.ro, și nu le conferă drepturi de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Vânzătorului fără acordul prealabil scris al acestuia.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele server-ului pe care rulează site-ul circuite-imprimate.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia/aceleia sau acelora care au inițiat această acțiune.


3. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Vânzătorul nu oferă nici o garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește potrivirea produselor unui anumit scop înafara celui menționat în descriere. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.
Toate promoțiile afișate și descrise pe site sunt valabile numai în condițiile descrise odată cu anunțarea promoției și în limita stocurilor disponibile.


4. Prețul

circuite-imprimate.ro este plătitor de TVA, iar prețurile nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica prețul pentru produsele importate sau confecționate la comandă.


5. Livrarea produselor

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România. La cerere, produsele se pot livra și în afara României.
Vânzătorul își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin confirmare online (de către client) sau prin confirmare telefonică.
Costurile de transport vor fi suportate în totalitate de către client, cu excepția cazurilor în care pe site sunt afișate promoții prin care se anunță transport gratuit.
Livrarea gratuită sau prețurile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrările efectuate în raza de acoperire a firmei de curierat. Pentru locații aflate în afara acestei acoperiri s-ar putea percepe taxe de transport adiționale.

Vânzătorul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vânzător care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii din România.

Înainte de fiecare livrare, clientul va fi contactat de către curier. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care, dacă coletul nu va fi ridicat, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul Vânzătorului, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.


6. Limitarea răspunderii pentru produse aflate în categoria "La comandă / Unicat"

circuite-imprimate.ro poate realiza și produse la comandă. Pentru executarea produselor la comandă, clienții vor lua legătura cu vânzătorul fie prin e-mail, fie telefonic, fie prin formularul de comandă și vor stabili de comun acord complexitatea produsului, cantitatea, materia primă sau alte detalii.
În cazul acestor produse, plata se va face în avans, fie integral fie parțial după ințelegearea purtată în prealabil cu vânzătorul.


7. Obligațiile clientului pentru produsele primite cu titlul de "Cadou"

Produsele livrate de către vânzător cu titlu de "cadou" sunt oferite ca o metodă de recompensare a clientului pentru comanda efectuată pe site-ul vânzătorului.
Clientul a luat la cunoștință și recunoaște ca produsul oferit de către vânzător cu titlu de "cadou" reprezintă un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vânzătorului, obligându-se ca în situația în care dorește să returneze produsul achiziționat, va trebui să returneze și produsul primit cu titlu de "cadou" în starea în care l-a recepționat.
În situația în care clientul returnează produsul achiziționat și dorește restituirea sumei achitate, dar nu returnează și produsul oferit drept "cadou", vânzătorul este îndreptățit să rețină din suma returnată către client, contravaloarea produsului "cadou" la valoarea avizată pe factura de achiziție.


8. Limitarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate se poate efectua în avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. Vânzătorul își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată. Dovada plății trebuie trimisă către Vânzător la adresa e-mail pusă la dispoziție
Livrarea va fi efectuată numai după confirmarea plății produselor în contul Vânzătorului.


10. Limitarea responsabilității pentru link-uri către alte site-uri, server, browser

Site-ul circuite-imprimate.ro este găzduit de serverele unei firme terțe. Vânzătorul nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări. Vânzătorul nu va putea fi făcut răspunzător pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului circuite-imprimate.ro.
Vânzătorul nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul circuite-imprimate.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.


11. Confidențialitate - Publicitate

Informațiile de orice natură furnizate de către Cumpărător - Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului și pot fi făcute cunoscute numai cu consimțământul scris al Vânzătorului și după obținerea unui angajament de confidențialitate din partea celui care le primește.
Nici o declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător cu privire la comandă fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.
Astfel sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor. Datele clienților nu pot fi folosite, și nici furnizate altor parți.
Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului circuite-imprimate.ro. Vânzătorul nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

Prin înscrierea în baza de date circuite-imprimate.ro, cumpărătorul își oferă consimțământul expres, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de către terți: furnizori de servicii de marketing, alți furnizori de servicii; agenții de stat, guvernamentale sau asociații din domeniul asigurărilor, atunci când legislația specifică prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, etc.


12. Litigii și dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe circuite-imprimate.ro sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 90 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor românești de judecată, părțile alegând competența instanțelor de pe raza județului Maramureș. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprimă acordul față de acest Contract cu Vânzătorul.
Pentru relații suplimentare vă invităm să ne contactați folosind formularul nostru de contact sau să ne apelați la numărul de telefon afișat în site.

Nu rata ofertele noastre, abonează-te la newsletter!

* promitem că nu trimitem spam