Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Vanzatorul isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara nici o notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si Conditii".


1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului circuite-imprimate.ro, imagini, video, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date sunt proprietatea Vanzatorului si a furnizorilor sai si este aparata de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


2. Accesul la informatiile de pe site

Vanzatorul garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul circuite-imprimate.ro, si nu le confera drepturi de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Vanzatorului fara acordul prealabil scris al acestuia.

Orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul circuite-imprimate.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia/aceleia sau acelora care au initiat aceasta actiune.


3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Vanzatorul nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste potrivirea produselor unui alt scop inafara celui mentionat in descriere. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile.


4. Pretul

circuite-imprimate.ro este platitor de TVA, iar preturile din oferta nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres acest lucru. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul pentru produsele sau serviciile sale.


5. Livrarea produselor

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. La cerere, produsele se pot livra si in afara Romaniei.
Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre client, cu exceptia cazurilor in care se specifica transportul gratuit.

Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vanzator care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania.

Inainte de fiecare livrare, clientul va fi contactat de catre curier. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care, daca coletul nu va fi ridicat, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Vanzatorului, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.


6. Limitarea raspunderii pentru produse aflate in categoria "La comanda / Unicat"

circuite-imprimate.ro poate realiza si produse la comanda. Pentru executarea produselor la comanda, clientii vor lua legatura cu vanzatorul fie prin e-mail, fie telefonic, fie prin formularul de comanda si vor stabili de comun acord complexitatea produsului, cantitatea, materia prima sau alte detalii.

In cazul acestor produse, plata se va face in avans, fie integral, fie partial dupa intelegerea purtata in prealabil cu vanzatorul.


7. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare. Vanzatorul isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau transfer bancar.

In cazul ordinului de plata, dovada platii trebuie trimisa catre Vanzator la adresa e-mail pusa la dispozitie pe acest website.

Livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea platii produselor in contul Vanzatorului.


8. Limitarea responsabilitatii pentru link-uri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul circuite-imprimate.ro este gazduit de serverele unei firme terte.

Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari.

Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului circuite-imprimate.ro.

Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul circuite-imprimate.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


9. Confidentialitate - Publicitate

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator - Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la fisierele sursa ale proiectelor fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului, exceptie facand imagini din procesul de lucru care pot fi folosite in scopul Cumparatorului in reclame, portofoliu, newsletter, s.a.m.d.

Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii pe canalele proprii, exceptie facand imagini din procesul de lucru care pot fi folosite in scopul Vanzatorului in reclame, portofoliu, newsletter, s.a.m.d.

Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului circuite-imprimate.ro.

Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date circuite-imprimate.ro, cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.


10. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe circuite-imprimate.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 90 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Maramures.

Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Vanzatorul.

Pentru relatii suplimentare va invitam sa ne contactati folosind formularul nostru de contact sau sa ne apelati la numarul de telefon afisat in site.