Consultanta PCB / Productie dispozitive electronice

Avand o experienta de peste 10 ani in proiectarea dispozitivelor electronice si peste 15 ani de proiectare software, astazi venim in ajutorul companiilor care vor sa-si construiasca propriul produs.

Consultanta tehnica a unui circuit sau a unui produs electronic pe care urmeaza sa-l proiectam sau sa-l realizam fizic reprezinta una din cele mai importante etape in aceasta industrie.

Imagineaza-ti ca lipsa unei componente electronice care ar costa mai putin de 0.1€ poate compromite un proiect in valoare de mii de euro sau poate sa-ti saboteze prezentarea in fata unor investitori.

De aceea colaboram indeaproape cu clientii nostrii si facem tot posibilul pentru a oferi cele mai bune solutii pentru circuitele lor.

Am invatat cate ceva nou la fiecare proiect, iar criza de semiconductori din ultima perioada ne-a obligat sa invatam si mai mult. Am adoptat noi strategii de lucru, am proiectat produse intr-un nou mod, astfel incat produsele sa poate folosi MCU-uri de la mai multi producatori, liste de materiale cu MPN-uri alternative, etc

In felul acesta circuite-imprimate.ro poate oferi servicii complete de la un concept sau o idee la un produs finit.


Esti interesat de serviciile noastre?

Trimite-ne o cerere si unul dintre consultantii nostri te va contacta.

Contacteaza-ne!