Circuite imprimate prototip

Realizarea circuitelor prototip in volume mici sunt esentiale pentru validarea circuitelor proaspat proiectate. In felul acesta, inginerii pot testa intr-un mod real circuitele si buna functionare a acestora inainte de productia in masa.

Circuitele prototip sunt realizate din aceleasi materiale ca si viitoarele circuite care vor fi realizate in volume mari, validand in felul acesta materia prima, procesele de asamblare, geometria circuitului, s.a.m.d.

Inainte de trimiterea circuitele imprimate in fabrica, acestea sunt inspectate in software specializat pentru a indeplini standardele minime de functionare.

Experienta noastra ne permite construirea acestor tipuri de circuite imprimate intr-un interval relativ scurt (incepand de la 7 zile), in functie de necesitatile si complexitatea acestora. De asemenea, putem realiza asamblarea componentelor intr-un timp scurt (incepand de la 2-3 zile), in functie de disponibilitatea liniei de productie si de complexitatea circuitului.

In procesul de fabricatie a circuitelor imprimate folosim atat materiale clasice precum FR4, cat si materiale suport speciale cum ar fi Aluminiu, Rogers, Cupru si HDI.

Avem capacitatea de a realiza circuite cu pana la 12 straturi, cu grosimi de la 0.3mm pana la 3.2mm. Dupa realizarea circuitelor, acestea sunt inspectate atat mecanic folosind fly probe pentru a verifica continuitatea si scurtcircuitele, cat si automat, folosind masini AOI.

Grosimea stratului de cupru ale circuitelor se pot realiza incepand de la 35µm (standard 1 OZ) pana la 525µm (12 OZ sau 0.52mm).

Suprafetele expuse ale circuitelor (pad-urile de lipire) pot fi stanate HASL-Pb sau ROHS, placate cu Aur, Argint, Nichel sau, daca este nevoie, lasate libere (Cupru expus).

Procesul de asamblare permite plantarea componentelor pe circuitele imprimate incepand de la footprint-uri de dimensiuni mari THT si pina la componente de mici dimensiuni 0201 sau formate precum SSOP, BGA, QFN, QFP, s.a.m.d.Capabilitatile noastre

 • Circuite imprimate (PCB) cu pana la 12 straturi
 • Laminate multiple: FR4, Aluminiu, Roger, HDI
 • Grosime strat Cupru 1oz - 12oz
 • Testare circuite
 • Silkscreen legend top si bottom
 • Soldermask in mai multe culori
 • Control de impedanta
 • Via in pad
 • Frezari in circuit
 • Castellated Holes
 • Asamblare 0201, 0402, 0603, SSOP, BGA, QFN, QFP, s.a.m.d.
PCB prototip cu MCU si comunicare rs485

Beneficiile circuitelor imprimate prototip

Testarea componentelor

PCB-urile prototip sunt utilizate pentru testarea fiecarei componente, functionarea intregului produs si pentru a detecta problemele inaintea aparitiei lor.

Reducerea costurilor

Circuitele prototip ajuta la economisirea costurilor suplimentare. Daca va aparea o problema, atunci nu exista nici o sansa de eroari in produsul dorit.

Economisirea de timp

Daca se detecteaza probleme in timpul prototiparii, atunci veti economisi timp in dezvoltarea produsului finit.

Produs finit eficient

Toate problemele pot fi rezolvate in timp util prin prototipuri PCB care conduc catre produsul dorit, iar produsul final va functiona eficient.

Externalizarea productiei

Depaseste cu succes provocarile productiei PCB si serviciilor aferente acestora.


Esti interesat de serviciile noastre?

Trimite-ne o cerere si unul dintre consultantii nostri te va contacta.

Contacteaza-ne!